♥ Velkommen til meg ♥

tirsdag 6. april 2010

Vårønsker

Nå er temperaturen begynt å krype oppover, og lysten på noe nytt til våren med den. Det er så utrolig mye fint som er kommet i butikkene. Jeg er veldig glad i klærene fra danske Container.

Tenk å kunne lære å sy sånne vakre plagg, det er den store drømmen. Jeg skulle likt å kunne sy som Ellen. Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt en god sømbyste (for en amatør)? Jeg har hørt at Stoff & Stil sin ikke er verdens beste kvalitet. Stemmer dette, er det noen som har testet den ?

10 kommentarer:

 1. Hei hei. Container er jo bare helt topp. tenkte på å invistere ett par kjoler derfra ja, til sommeren. Ennå ligger snøen tykt her. Men solen skinner og temperaturen kryper oppover, så snart...
  Ha en flott dag.
  :) Susanne

  SvarSlett
 2. Hei hei :)

  Flotte plagg ja... :) Må vel sikre meg noen godbiter til sommeren tenker jeg... :)

  Klemmer fra Malin Virginia ♥

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for gode ord! Setter utruleg pris på alle dokke gode medbloggarar. Når dagen ikkje er som ein skulle ynskje, varmar orda så veldig!
  Eg har også lyst å lære å sy! Lekkert det du viser. Men er desverre grøn i faget ;)

  Ha ein fin fin kveld!
  God klem frå meg! :)

  SvarSlett
 4. Ja, klærne fra Container liker jeg også :)
  Jeg har sømbysten fra S&S. Den er ikke perfekt, men har enda ikke funnet noen som fungerer bedre. Men du må ikke ha en sømbyste for å sy klær. Jeg ville heller investert penger i et sykurs. Hos www.tantemie.no finner du gode mønster og ikke minst Clothkids sysett :)

  SvarSlett
 5. Har ikke sydd klær på årevis, og da jeg gjorde det hadde jeg bare levende prøvedokker. Likte godt den kjolen øverst, hadde vært den perfekte sommerkjolen til meg. Ha en fortsatt fine uke.

  SvarSlett
 6. Hejsan !
  Tack för titten hos mig !
  Verkligen jättevackra kläder !
  Ha en bra dag ! Helen :0)

  SvarSlett
 7. Verkligen underbara klänningar -passar bra nu när våren kommer! Kram//Eva

  SvarSlett
 8. Tusen takk for koselig kommentar hos meg. Ja, jeg skulle også fryktelig gjerne vært superflink til å sy. Men man får vel bare innse at man ikke kan få tid til å lære seg ALT man vil...Håper du finner en god sømbyste. De er jo så flotte å ha stående til pynt også.

  SvarSlett
 9. Jeg skulle gjerne ha kunnet sy, men er nok heller grønn når det gjelder den typen aktivitet.

  Ser at du har fått kjempegode råd fra Ellen.

  Klem

  SvarSlett
 10. Liker så godt disse plaggene fra Container. De står på ønskelisten min :) Ellers er det ikke så veldig vanskelig å sy, men det krever tålmodighet og tid. Kan hjelpe deg jeg ;)

  Ha en riktig strålende søndag!

  SvarSlett