♥ Velkommen til meg ♥

mandag 12. april 2010

Kosetur for to ♥

Av og til må man ta seg tid til å være kjærester, ikke bare foreldre. Ta seg tid til en flukt fra hverdagen. En sånn tur hadde jeg og min kjære denne helgen. Vi var ikke lenger vekke enn Voss, men det gjorde ingenting. Solen skinte og det var bare herlig.


Her hadde det tydeligvis vært noen som var forelsket før. Jeg blir rørt av sånne inskripsjoner, og lurer på historien bak. Det så ut som det var lenge siden det var rispet inn :)


 Det ble selvfølgelig tid til bitte litt shopping også. Jeg fant denne butikken som hadde såå mye fint.


Men, det ble bare en liten pose. Det var jo ikke shopping denne helgen skulle dreie seg om :)


Vi hadde en fantastisk helg, som jeg kan leve på lenge. Det å bare være oss to, gå hånd i hånd og være kjærester - vidunderlig. Det kan virkelig anbefales. ♥

5 kommentarer:

 1. Så koselig:-) Kunne godt tenkt meg en sånn tur jeg og, men så er det dette med barnevakt da.... Men om tre uker skal vi for første gang ha begge de yngste på overnatting, og mor og far skal på fest. Det skal bli vidunderlig!

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere har gjort en fornuftig prioritering. Godt å kunne ta vare på hverandre.

  Er veldig nysgjerrig på hva du hadde i den posen. Kanskje du viser det i løpet av uken?

  Har lagt ut en kavalkade over en del smykker i dag. Gøy om du stikker innom og tar en titt.

  Klem

  SvarSlett
 3. Åh, ja. dette er viktig. Vi hadde et døgn på hotell i Trondheim for ikke lenge siden og det var skjønt. Og til høsten skal vi en hel uke på ferie til England. Jeg gleder meg som et barn :)
  Fine bilder forresten :)

  SvarSlett
 4. Det hørtes kjekt ut. Vi har også av og til hatt slike turer, og mener også at det ikke er nødvendig å reise så langt. Tvert imot kan korte turer gi bedre tid til kos, og dessuten er det mindre stressende med kortere reiser.

  SvarSlett
 5. Blir så glad når keg leser om andre som husker å ta vare på hverandre i en travel hverdag, det er såå viktig! Nyt helgen!
  klem fra Ida

  SvarSlett