♥ Velkommen til meg ♥

fredag 30. april 2010

Gave og vakker blonde

Jeg mottok i dag en pakke fra SaligeLavendel. Hun lager så utrolig mye fint. I tillegg har hun begynt å selge nydelige blonder, bånd og mye mer. Har du ikke besøkt bloggen hennes, må du gjøre det. Jeg har kjøpt denne vakre blonden.


Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal bruke den til ennå, men tror den vil bli fantastisk på et dongeriskjørt for eksempel :) Ann-Helen som har SaligeLavendel hadde lagt med en gave til meg, verdens nydeligste kort :)Utrolig skjønt kort. Jeg er veldig glad i disse nostalgiske motivene. Jeg har tidligere kjøpt disse hjertekortene, som jeg har hengt opp med hampetau.


De tre øverste bildene er lånt fra SaligeLavendel sin side.

8 kommentarer:

 1. Nydeleg! Så fine ting du har fått! Ho er kjempeflink!

  Ha ei fin helg!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Nydelig blonde og nydelig kort.
  Det var så fint slik du har hengt opp kortene.
  Ønsker deg en en fin helg.

  SvarSlett
 3. Kjempefine ting !Fin blogg du har , la meg til som følger , hyggelig om jeg ser deg hos meg og :) Ha en flott 1.mai !

  SvarSlett
 4. Så flott blonde du har kjøpt deg, og kortene til Salige lavender er jo bare såååå fine!

  Ønsker deg en herlig 1. mai helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. Nydelig blogg:) Legger deg til på følgelista mi, jeg:) Har forresten en give away med lavendel tema på bloggen min, i tillegg til en slik pay it forward, gavelek(to forskjellige innlegg på bloggen). Enda plasser igjen:)

  SvarSlett
 6. Så flotte ting. Skal ta en tur innom den bloggen litt senere.

  Klem

  SvarSlett
 7. Neimen så hyggelig innlegg dette var!! Utrolig smakfull måte du har hengt opp kortene på!!Koselig at du likte gaven også =) Og takk for Paris-tipset. Det skal jeg faktisk gjøre - sette meg ned på en fortauscafe og nyte noe godt i glasset og bare se på livet rundt meg sammen med min kjære. Jeg gleder meg nesten mer til det enn til selve utstillingen! Ha en fin kveld videre, vi blogges =)

  SvarSlett
 8. Så vackra saker -den där spetsen är väldigt fin -den kan du ha och 'bara njuta av'! Kram//Eva

  SvarSlett