♥ Velkommen til meg ♥

mandag 3. mai 2010

Søndagstur på Plantasjen

I går var jeg på handletur på Plantasjen. De hadde fått så mye fint, at visakortet nesten skalv :) Det var masse folk, tydeligvis flere enn meg som hadde fått abstinenser etter at butikkene var stengt på lørdag. Jeg hadde bestemt meg for å kjøpe to rosetrær. En hvit og en gul. Hvit fant jeg, men gul var det bare i klatreroser, så da ble det en rosa.
Denne heter Pascali.

Denne heter Queen Elisabeth.

I tillegg ble noen andre "små" ting med meg hjem. Som dette bildet med matchende mugge. Pionene som står i muggen er kjøpt for flere år siden hos Kremmerhuset. De er plastic-fantastic.


Og to skjønne lykter med matchende engel. Rammen som står bak har jeg kjøpt hos Riviera Maison i Rotterdam. Jeg har ikke klart å bestemme meg for hvilke bilder jeg skal sette inn i rammen. 


Alt i alt kan man si at jeg hadde en innbringende søndagstur :)
Jeg ønsker alle en fin uke :)

7 kommentarer:

 1. Høres ut som en perfekt søndag:-) Roser er alltid flott, og så blir de dessuten ikke sneglemat.

  Flott bilde og mugge du fant. Plantasjen har mange fristelser. Gleder meg til jeg skal en tur dit nå i uken. Er nok en fare for at det blir noen småting med hjem her og:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Plantasjener en skummel plass for visakortet, det går fort varmt der iallefall:P Fltote kjøp, kanskje jeg må herme litt med det bildet:P

  SvarSlett
 3. Så nydelege roser! :) Eg har utsatt besøket mitt til plantasjen, det har vore så kaldt. Dessuten veit eg at kortet brukar å gå varmt her også ;) Men no er eg klar for vår i hagen! Så nydelege ting du kjøpte ellers. Skummelt når dei har så mykje fint...

  Ha ein vakker kveld!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 4. Hei igjen!

  Angående applikasjonene på skjørtet, så har jeg brukt vlieselin på de store blomstene, men ikke på de små. Har brukt en sånn type som har lim bare på den ene siden, og strøket den bakpå stoffet, og så klippet ut blomstene. Da er det både lettere å klippe ut, og letter å sy, siden stoffet ikke krøller og flusser så lett. Når jeg lager tekstilbilder bruker jeg ikke så mye vlieselin. Da synes jeg litt av sjarmen er at det skal være litt rufsete:-)

  Håper du fikk svar på det du lurte på.

  Klem

  SvarSlett
 5. Søndagen ble vel innbringende for Plantasjen også. Jeg kjøpte bl.a. en fugl på en rosemønstret sokkel - make til de lyktene du har kjøpt.

  Ingen problemer med å få kortet til å skjelve et slikt sted.

  Klem

  SvarSlett
 6. Heisan

  Bjørgsmykkene fås kjøpr hos noen gullsmeder i allefall. Her i byen er det en interiør/klesbutikk som også selger dem, så mulig det er slik i andre byer også

  SvarSlett
 7. hei

  Flotte roser! Fine ting du har kjøpt deg. De har så mye fint på plantasjen, så det er ikke vanskelig å bruke penger der ;)
  Queen Elisabeth rosen har jeg også, en flott rose som er litt hardfør.

  Klem fra sør

  SvarSlett