♥ Velkommen til meg ♥

søndag 28. februar 2010

Ladaen er innkjøpt

Valget om hvilket plantebord jeg skulle kjøpe, var egentlig ikke så vanskelig. Da jeg på torsdag mottok min oppsigelse - bedriften jeg jobber i skal legges ned. Jeg er snart arbeidsledig, forferdelig å tenke på. Det måtte derfor bli Ladaen fra Biltema til kr. 299,-. Så i går ble det plantet frø til den store gullmedalje.


 Hvor jeg skal gjøre av alle disse plantene, vet jeg ikke. Vi har bare en liten rekkehushage. Etter at frøene var kommet i potter, fikk de en brødpose tredd på. Da blir det et lite minidrivhus. Tar du et bøyd sugerør i potten, faller ikke posen samme.

 

Nå er det bare å vente på vår og spiring. Her er blomstene som er plantet, alle er stauder.

 

Det skal bli fargerikt i hagen vår. Jeg er ikke tilhenger av at alt skal være så "fancy" med bare en farge :)

4 kommentarer:

 1. Synd å miste jobben, men for å se positivt på det; nå kan du jo få tid til å lære deg fransk. Ja, ja, det ordner seg nok. Ser koselig ut med alle frøene du har plantet. Og du kan i alle fall være sikker på at frøene ikke merker forskjell på plantebord. Lykke til med jakten på ny jobb. (OBS! Skolen trenger alltid vikarer som er villig til å hoppe inn på kort varsel.)

  SvarSlett
 2. Slitan med nytt plantebord! Gleder meg å se hagen når alt blomstrer ;)

  Klem

  SvarSlett
 3. Se der ja ;). Første spor av jord. Jeg tenkte jeg skulle en tur ned i kjelleren til mormor for å undersøke hvordan det gikk med georgine-knollene mine i kuldegradene i romjula. Det ser ut som om alle pelargoniene mine gikk til dundas - buhu - ettersom det en natt ble kuldegrader i rommet. Er veldig spent på de knollene. De lå imidlertid pakket inn i poser og i en bag.

  Hvis det har gått dårlig - må jeg bare gå bananas i Zimtradkatalogen igjen.

  Jeg beklager at du har mistet jobben din. Det er så vanskelig å ikke jobbe. Jeg jobber fordi jeg ikke er syk -og har bare krav på å beholde jobben min til april nå. Har en mulighet til å få permisjonen min forlenget med legeattest. Vi får se. En periode framover må jeg nok tenke litt alternativt utenfor læreryrket, for å komme inn i arbeidslivet igjen på en smootere måte. Å være lærer er som å gå i krigen ;). Er man først i klasserommet - er man det 100 % og med hud og hår. Håper det ordner seg for deg.

  SvarSlett
 4. Uff da. Det er ikke lett å bli arbeidsledig, så jeg håper virkelig du snart får ny jobb.

  Husker jeg anbefalte Ladaen for en tid tilbake, og ser du har vært fornuftig nok til å gå for den løsningen. Det ble et flott drivhus.

  Har du sett på fremgangsmåten for decoupage? Var den forståelig?

  Klem

  SvarSlett