♥ Velkommen til meg ♥

søndag 14. februar 2010

Gratulerer med dagen

I dag er det kinderegg dagen. Tre ting på en gang. Det er ikke ofte man får:)

Selv fikk jeg roser hos herr lavendel tidligere i uken. De var nå begynt å henge med hodet. Tror ikke de er så glad i denne fyringen, nå mener jeg med ved. Hvis noen tenkte noe annet :) Så jeg har klippet hodet av de (uff det hørtes fælt ut), og lagt de i en skål. Lurt hva :)Jeg har også begynt på mitt første prosjekt. Jeg har klippet 40 lapper, og sydd fremsiden og baksiden til en veske. Foreløpig er det bare en firkant, men det skal klippes til.

 

Jeg har brukt fem forskjellige stoffer. Jeg har klippet i stykker to gamle skjorter som har lagt i skapet, ett putetrekk, noen gamle forklær jeg har arvet etter min mor. De er minst 30 år gamle. I tillegg hadde jeg to små rester fra noe stoff som er kjøpt hos Stoff og Stil.

Ønsker alle en fortsatt god morsdag / valentinsdag / fastelaven der ute i Blogglandia, med denne vakre buketten.

4 kommentarer:

 1. Heia! Tusen takk for at du har besøkt bloggen min. Skal legge ut link til papirroselaging i mitt neste innlegg. Fin blogg du har!

  SvarSlett
 2. Dette blir spennende å følge med. Har samlet slike stoffer selv en stund, og skal snart starte på et eller annet med dem. Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 3. Så flott teppet ditt ble - og deilig å kunne bruke stoffer man har samlet seg til noe pent og nyttig! Takk for koselige kommentarer hos meg! Jeg skal si ifra til deg når strykemerkene er testet. Håper jeg får tid i morgen, men vi får se...Og angående bestilling av hjertekort trenger jeg å vite hvilke av de du vil ha:) Kan du ikke bare skrive en mail til meg på saligelavendel@yahoo.com og legge ved navn og adresse også? Kan faktisk hende jeg kan få sendt dem avgårde allerede i morgen. Jeg mailer deg tilbake.Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for nydelig blomsterhilsen.

  Fantastisk hvor kreativ du er med gjenbruk, og det skal bli spennende å se vesken når den er ferdig.

  Tusen takk for kjempekoselig hilsen på bloggen min. Jeg har lagt deg på min bloggliste, og stort sett er jeg inne og kommenterer hver dag.

  Astrid

  SvarSlett