♥ Velkommen til meg ♥

fredag 30. april 2010

Gave og vakker blonde

Jeg mottok i dag en pakke fra SaligeLavendel. Hun lager så utrolig mye fint. I tillegg har hun begynt å selge nydelige blonder, bånd og mye mer. Har du ikke besøkt bloggen hennes, må du gjøre det. Jeg har kjøpt denne vakre blonden.


Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal bruke den til ennå, men tror den vil bli fantastisk på et dongeriskjørt for eksempel :) Ann-Helen som har SaligeLavendel hadde lagt med en gave til meg, verdens nydeligste kort :)



Utrolig skjønt kort. Jeg er veldig glad i disse nostalgiske motivene. Jeg har tidligere kjøpt disse hjertekortene, som jeg har hengt opp med hampetau.


De tre øverste bildene er lånt fra SaligeLavendel sin side.

lørdag 24. april 2010

Hagemesse i Bergen

Jeg har vært på hagemesse i dag. Har gledet meg i flere måneder til messa :) Fikk kjøpt meg 3 stk. hvite Hortensia. Hvite Hortensia skal være de eneste Hortensiaene som ikke skifter farge etter jordsmonnet. Håper det stemmer :)

Tenk å ha en sykkel som dette.

I tillegg fikk jeg kjøpt meg en blå og en hvit Afrika lilje, eller Agapanthus Africanus på latin :)



Vakre ikke sant. Nå er det bare å vente på sommeren :)

lørdag 17. april 2010

Bursdagspresang

I morgen fyller min søster dag, og lommeboken er ikke akkurat tykk for tiden - så jeg fant ut det måtte bli noe hjemmelaget. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve meg på å dekorer lys som Tine gjør.  Her er servietten jeg brukte, og hvite lys har jeg alltid i huset. Det kjøper jeg på Ikea når jeg er der.


Resultatet ble ikke så aller verst, til å være første gangen.


Jeg har hatt liggende i et skap i over 20 år, et brikke min søster en gang sydde. Jeg vet ikke hvorfor den har lagt hos meg. Jeg fant ut jeg skulle ta å sy det på en pute med en fin blondekant rundt.


Brikken er i strålende klare farger, det får jeg ikke så godt frem på bildet.


Sånn ble resultatet, jeg regner med hun kommer til å bli svært overasket når hun pakker opp :)

mandag 12. april 2010

Kosetur for to ♥

Av og til må man ta seg tid til å være kjærester, ikke bare foreldre. Ta seg tid til en flukt fra hverdagen. En sånn tur hadde jeg og min kjære denne helgen. Vi var ikke lenger vekke enn Voss, men det gjorde ingenting. Solen skinte og det var bare herlig.


Her hadde det tydeligvis vært noen som var forelsket før. Jeg blir rørt av sånne inskripsjoner, og lurer på historien bak. Det så ut som det var lenge siden det var rispet inn :)


 Det ble selvfølgelig tid til bitte litt shopping også. Jeg fant denne butikken som hadde såå mye fint.


Men, det ble bare en liten pose. Det var jo ikke shopping denne helgen skulle dreie seg om :)


Vi hadde en fantastisk helg, som jeg kan leve på lenge. Det å bare være oss to, gå hånd i hånd og være kjærester - vidunderlig. Det kan virkelig anbefales. ♥

tirsdag 6. april 2010

Vårønsker

Nå er temperaturen begynt å krype oppover, og lysten på noe nytt til våren med den. Det er så utrolig mye fint som er kommet i butikkene. Jeg er veldig glad i klærene fra danske Container.





Tenk å kunne lære å sy sånne vakre plagg, det er den store drømmen. Jeg skulle likt å kunne sy som Ellen. Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt en god sømbyste (for en amatør)? Jeg har hørt at Stoff & Stil sin ikke er verdens beste kvalitet. Stemmer dette, er det noen som har testet den ?