♥ Velkommen til meg ♥

mandag 10. mai 2010

Bilder fra min hage

Jeg har i dag vært ute i hagen, bare for å se etter vår. Måtte bare ta noen bilder, som viser at våren er på gang - selv om det faktisk snødde litt i dag.


Det var så kaldt ute, at jeg fikk neglebit av å ta bilder. Da er det godt at man kan se på blomstene at det går rette veien :) Ha en strålende uke alle sammen :)

13 kommentarer:

 1. Nydelig blomster du har!
  Herlig å se at det blomstrer selv om kulden ikke vil gi seg. Våknet til snø her idag! Forferdelige greier :) Nå vil jeg ha varme, takk!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Å, så fine bilder! Ser ut som en kjempekoselig hage!

  Vil IKKE våkne opp til nysnø i morgen!

  Klem

  SvarSlett
 3. Fristende bilder du har tatt :) Det må vel bli litt varmere snart ??? Her snødde det masssssse idag, heldigvis gikk det over i regn .. Ser ut som de fleste er klar for litt varme !!!Vi venter ....

  SvarSlett
 4. Nydelig bilder.
  Her sluddet det litt igår og det var ikke utevær.
  I dag ser det litt bedre ut.
  Nei, nå må vi få varme og hagevær.
  Ønsker deg en fin uke.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 5. Ja jeg synes det var riktig vakkert for og si det slik. Står fint til pynt med heklesakene mine i, midt i stua:) Gleder meg til hovedboken denne måneden kommer også, kan nesten ikke få nok av heklebøker nå! :)

  SvarSlett
 6. Hei Anne
  Som det spirer og gror i hagen din! Her er det litt magert i år, og aller mest lei meg er jeg for at jeg ikke fikk satt tulipanløker i jorda i høst.
  Da kan jeg kose meg med bilder fra hagen din i stedet! takk for kseolig hilsen og ha en finfin himmelsprett, kanskje i hagen?
  Stor hilsen fra kaspara

  SvarSlett
 7. Så fine bilder! Og blomster! Her er det lite som minner om vår... Men det MÅ no vel SNART bli varmare?!

  Ha ein fin kveld!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 8. Koselige bilder du har tatt, og blomstene trives tydeligvis.

  I morgen skal vi få sol og litt mer varme, og gjett hvem som skal ta arbeid med seg ut?

  Klem

  SvarSlett
 9. Heisann og takk for hilsen!!
  en koselig blogg du har!! Og kjempefine blomsterbilder!
  endelig er det litt varme....og det eksploderer jo i naturen :o) Nå vil vi ha det slik lenge fremover.....

  ha en fin torsdag :o)

  SvarSlett
 10. Hei Anne! Du trøster meg nesten litt med å fortelle at det heller ikke er sommertemperatur der du bor. Her skinner solen, men vi har en forferdelig kald vind som går gjennom marg og bein. Sommertøyet må fortsatt ligge på vent. Kjekt å se blomsterbildene dine.

  SvarSlett
 11. Jammen hadde du er rikt utvalg av planter selv om det er kjølig:o) Men nå må vel varmen komme snart! Vi fryser fra nord til sør i vårt langstrakte land...
  Ønsker deg en flott langhelg og en nydelig 17 mai.
  Hilsen Solveig

  SvarSlett
 12. Hei og hurra! Fann att reportasjen om klokkeknottane! I siste Vakre Hjem og Interiør! Her er Sanselig Interiør på Ski oppgitt som forhandler! :)
  Lykke til! (visste eg hadde sett dei ein eller annan stad!) ;)

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 13. Tusen, tusen takk til alle som har prøvd å hjelpe meg med "knottejakten". Takk til Elin som har lett igjennom blader for meg :) Fikk også et tips fra Franciska, med bloggen franciskas vakre verden - om at Sanselig Interiør på Ski solgte disse knottene. Har nå sendt mail til dem, og fått tilbakemelding på at de kan skaffe :) Jippi :)

  SvarSlett