♥ Velkommen til meg ♥

mandag 24. mai 2010

Datakrasj

Det er en stund siden siste innlegg. Strømmen gikk i huset mens min pc stod på, noe som førte til at den aldri startet opp igjen. Jeg visste den sang på siste verset, men var det nødvendig å reise hjem til pchimmelen akkurat nå, før jeg hadde fått tatt backup av alt jeg ville beholde? Jeg bare spør.


Dette skjedde bare en uke etter at min kjære Iphone reiste hjem til Iphonehimmelen. 


Jeg har fått lånt meg pc, men ny Iphone er det verre med "sukk". Det er nok bare til å begynne å spare. Utrolig hvor avhengig en blir av tekniske duppedingser.

søndag 16. mai 2010

Inspirert av Barbro

Jeg er så inspirert av alt det vakre, Barbro syr. Har dere ikke besøkt bloggen hennes ennå, må dere gjøre det. Bloggen heter Barbros lille AtelierJeg har nå "pusset opp" dongeriskjørtet mitt.

Et ganske vanlig skjørt før.  


Etter "oppusingen", ser det sånn ut. Med lysblå blonde rundt kanten og noen hjerter :)



Med dette ønsker jeg alle i Blogglandia en strålende 17. maifeiring ♥

mandag 10. mai 2010

Bilder fra min hage

Jeg har i dag vært ute i hagen, bare for å se etter vår. Måtte bare ta noen bilder, som viser at våren er på gang - selv om det faktisk snødde litt i dag.


Det var så kaldt ute, at jeg fikk neglebit av å ta bilder. Da er det godt at man kan se på blomstene at det går rette veien :) Ha en strålende uke alle sammen :)

Etterlysning - klokkeknotter

I dag har jeg en liten etterlysning her på bloggen. Jeg har sett disse utrolig vakre knottene med klokke på, men finner ikke ut hvem som selger dem.

Er det noen som kan hjelpe meg ?


mandag 3. mai 2010

Søndagstur på Plantasjen

I går var jeg på handletur på Plantasjen. De hadde fått så mye fint, at visakortet nesten skalv :) Det var masse folk, tydeligvis flere enn meg som hadde fått abstinenser etter at butikkene var stengt på lørdag. Jeg hadde bestemt meg for å kjøpe to rosetrær. En hvit og en gul. Hvit fant jeg, men gul var det bare i klatreroser, så da ble det en rosa.
Denne heter Pascali.

Denne heter Queen Elisabeth.

I tillegg ble noen andre "små" ting med meg hjem. Som dette bildet med matchende mugge. Pionene som står i muggen er kjøpt for flere år siden hos Kremmerhuset. De er plastic-fantastic.


Og to skjønne lykter med matchende engel. Rammen som står bak har jeg kjøpt hos Riviera Maison i Rotterdam. Jeg har ikke klart å bestemme meg for hvilke bilder jeg skal sette inn i rammen. 


Alt i alt kan man si at jeg hadde en innbringende søndagstur :)
Jeg ønsker alle en fin uke :)