♥ Velkommen til meg ♥

mandag 30. august 2010

Over all forventning

Salhusdagene gikk over all forventning. Trass i at været lørdag var heller dårlig, det regnet "trollkjerringer" som vi sier på Vestlandet. Søndag var været strålende, det meste av tiden. Det var mange svært flinke utstillere. Jeg har aldri hatt stand med egne ting før, men det frister til gjentakelse. Folk var veldig positiv til tingene mine, og det gjør meg både glad og litt stolt.


Jeg fikk også hilse på Barbro fra bloggen Barbros Lille Atelier. Det var veldig kjekt å få prate med henne "live". Hun er fantastisk flink i det hun gjør, og inspirerer meg mye. Fikk også se de skjønne barna hennes, og den mye omtalte nordlendingen :) Pen mann du har Barbro :)Jeg delte stand med Birgitte, hun lager de vakreste smykker. Det var mange jenter som svermet frem og tilbake rundt bordet hennes :)


Ved siden av oss stod Bjørg Sookermany, leder av Åsane Hagelag. Hun har den fantastiske bloggen Ramshagen.

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med vellykket salgsbod.
  Tingene du lager er så nydelige, godt det ga mersmak.
  Ønsker deg en fin mandagskveld.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 2. Veldig kjekt å hilse på deg og:-) Du hadde utrolig masse fint på standen din - ikke rart du fikk god respons:-) Synes du hadde de fineste tingene av alle. Så jeg håper dette ga mersmak, og at du hiver deg med på flere messer/ marked.

  Takk for fine ord om hele familien:-) Håper vi treffes snart igjen!

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei Anne! Høres ut til at du har deltatt på et vellykket arrangement. Ser du har laget mange flotte ting - skjønner godt at produktene dine var populære. Selv skal jeg være med på julemarked i november. Er veldig spent.

  SvarSlett
 4. Så roligt att det gått bra på mässan och du fått sälja av allt det fina gjort.
  Ha en bra dag
  Kram

  SvarSlett
 5. god tirsdag morgen,
  tusen takk for hyggelig hilsen hos meg,å da fant jeg deg,
  så flink du er,å moro med sånne messer som en møter folk,
  jeg får ikke til å legge meg som følger ac deg nå,får opp en feilmelding,men skal prøve senere i dag,vil gjerne følge deg,
  ha en flott dag,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. Så bra at du ble fornøyd med salget! Det er koselig når en får så god respons fra de som går rundt og kikker. Den så kjempefin ut, salgsboden din!

  SvarSlett
 7. Kjekt at det gikk så bra. Så bare stå på videre. Hadde litt lyst å svinge nedom søndag, men hadde vært på reise så lenge. Og så skulle jeg jo kjøre alene helt til Sunnmøre, så det ble likevel seine kvelden før jeg kom meg hjem. Så jeg trosset lysten i rundkjøringen, og kjørte rett fram.

  SvarSlett
 8. Klart noe slikt gir mersmak, men så er det virkelig flotte ting du har hatt med deg.

  Det ligger jo en masse arbeid bak det å være med på noe slikt, og da er det fantastisk at man har noe igjen for strevet.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 9. Hei på deg, og takk for kos besøk på bloggen min!

  Så gøy å få være med på messe! Masse flott du hadde laget, så ikke rart at du fikk god respons :o) Selv er jeg så smått begynt å tenke på en julemesse jeg skal være med på - spennende!

  Fortsatt god helg til deg!

  Hildegunn

  SvarSlett
 10. Så bra at det gikk så fint! Jeg klikket for å se større bilde av produktene dine, det så kjempefint ut alt sammen! Har veldig sansen for lyset med tekst på =)

  SvarSlett