♥ Velkommen til meg ♥

tirsdag 17. august 2010

Pynting av lys

Jeg har kastet meg på trenden med pynting av lys, og "laget" noen som jeg skal ha med på messa. Jeg har virkelig kost meg mens jeg hold på :)


Noen er brukt rub-ons på, noen lystransfer og på noen har jeg stemplet på servietter, og så strøket på. Til slutt har jeg brukt hampetau, blonder, diverse bånd og hengt på litt stæsj. Håper de faller i smak hos noen også. Synes det er vanskelig å ha en mening om ting, som jeg lager selv. Føler alle andre er så mye flinkere, og at det jeg lager ikke holder mål. Det er kanskje litt den norske Janteloven. Du skal ikke tro du er noe, eller kan noe osv. Hvordan klarer andre og bearbeide den følelsen ... Og hvordan setter man prisen på det man har laget ?? Hjelp meg :)

9 kommentarer:

 1. Så nydelige, kan ikke tenke meg noe annet enn at disse faller i smak.
  Synes du er flink.
  Føler det akkurat slik som du beskriver her.
  Er meningen jeg og skal på en julemesse, men jeg strever også med å sette pris på det jeg har laget.
  Håper noen kan hjelpe deg med gode råd.
  Ønsker deg en fin tirsdagskveld.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 2. Hei!
  Nyyydelige lys du har laget, de var rett og slett kjempefine!
  Man må vel prøve å la være å tenke på hva andre mener og tenker, de fleste tankene er kun inni ens eget hodet :) Men det er ikke alltid like lett.
  Flotte blomster du har på terrassen din :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Så vackra ljus, säkerligen kommer de att falla många i smaken. Hade jag möjlighet att gå på mässan skulle jag direkt ha köpt minst ett par ljus. Lycka till på mässan.

  SvarSlett
 4. Lekre lys! Likte spesielt godt de med tekst. Det blir sikkert en suksess. Men det er vanskelig å prise...

  SvarSlett
 5. Disse lysene er kjempfine! Jeg er helt sikker på at det er mange som faller for disse og kjøper av deg.
  Det med prissetting er vanskelig. Du må jo ha igjen for materialene du har brukt til hvert lys og så litt for arbeidet. Kanskje det koster litt å ha salgsbod på messa også. Generelt sett synes jeg vi håndarbeidsdamer tar oss for lite betalt for det vi selger. Det er jo snakk om unike, håndlagede ting.
  Lykket til med salget!

  SvarSlett
 6. Kjempe fine lys :D Du er skikkelig kreativ :) Er veldig vanskelig med prissetting, men de var super fine. Hadde glatt betalt litt for de, siden de er håndlaget.

  SvarSlett
 7. Først av alt vil jeg si at lysene er virkelig NYDELIGE!!! Her fikk jeg sannelig en ide til høst- og vinteraktivitet.

  Når det gjelder dette med pris, så må jeg bare innrømme at dette er et vanskelig felt. Dette er et problem jeg kjenner igjen fra smykkeproduksjonen min, og jeg synes fortsatt det er mer enn vanskelig. Tenk litt over hva en spesialbutikk tar for unike lys. Det er det beste rådet jeg er i stand til å gi deg.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 8. Disse lysene ser jo helt proffe ut, du skal virkelig være fornøyd med dem!Synes spesielt de nederste var superkule!! Prisen kan du kanskje sammenligne hvis du finner llignende lys andre steder - på nettet eller i butikker.Lykke til med salget, det kommer nok til å gå godt! Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Veldig flotte lys, du kan reise på messen og være stolt:)

  SvarSlett