♥ Velkommen til meg ♥

søndag 5. september 2010

Interiørdesigner/stylist

Jeg trenger en interiørdesigner/stylist. Jeg er ikke helt sikker på hva rett betegnelse er. Problemet er at mange ting i huset mangler en fast plass. Jeg blir rett og slett stresset av at jeg bare rydder ting fra et sted til et annet. Jeg sliter litt med å se hva vi trenger for å få et mer "lettstelt" hjem.


Jeg trenger noen som jeg kan fortelle om familiens behov, og ut i fra det kan hjelpe meg med smarte løsninger. Nå høres det kanskje ut som jeg bor i et kaos, men det er ikke så ille :) Men med jobb, mann, barn og hund trenger familien og jeg hjelp til både smarte og praktiske oppbevaringsløsninger.


Er det noen som kjenner en som tar på seg sånne oppdrag i Bergensområdet, blir jeg kjempeglad :)

Bildene er lånt fra: PowerMaxxminborg ,  bloggen silje-sin.

6 kommentarer:

 1. Tyvärr inte, men det känns ibland som jag också är i behov av sådan hjälp. Håller tummarna att du hittar en.
  Ha en bra vecka

  SvarSlett
 2. Det kan være greit med litt system ja, og ofte kan noen som kommer utenfra se bedre hva som kan gjøres enn den som bor midt oppi det. Håper du finner noen som kan ta oppdraget!

  Nåleputene mine måler 10 x 10 cm. Jeg syr dem sammen av ni kvadrater på 2" (5 cm).

  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 3. Ja, det er mye lettere når man får hjelp til ryddinga. I sommer kom vår datter hjem og hjalp til med å rydde syrommet, samt ta alle kjøkkenskapene. Vi flyttet hyller og ryddet vekk omtrent halvparten av det som var der. Nå har vi mye bedre oversikt, og det som er der, er slikt vi bruker til hverdags. Lykke til med ryddinga!

  SvarSlett
 4. Tror neppe jeg kan være til noen hjelp, men kurvene som vises på det nederste bildet er slett ingen dum ide.

  Jeg har noe lignede på soverommet til å oppbevare perlebokser i, men for tiden flyter disse rundt på gulvet på grunn av bokmerkeprosjektet mitt. Slik blir det nok for en periode.

  Selv om jeg bor alene, kjenner jeg til dette med følelsen av å flytte på rot. Jeg er faktisk et ordensmenneske, men når noe er "ute av system" tenker jeg som så:

  Det skal nå vises at jeg lever her.

  Lykke til. Håper du får tak i noen som kan hjelpe deg.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 5. Hei hei ☺

  Hadde jeg fortsatt bodd i Bergen så skulle jeg gjerne ha hjulpet deg... ;)

  Godt å ha system i rotet... Det gjør hverdagen sååååå mye enklere... ☺

  Klemmer fra MV ♥

  SvarSlett
 6. Hei!

  Hvis du finner en som er god på smarte løsninger, kan du sende vedkommende opp til meg også da? Har stort behov for en som kan gi meg ideer til gode løsninger og systemer som kan vare. Jeg har vanskelig med å se mulighetene som er der.
  Kanskje vi kan hjelpe hverandre? :)

  Klem

  SvarSlett