♥ Velkommen til meg ♥

søndag 31. oktober 2010

Klokkeknotter igjen ...

For en tid tilbake etterlyste jeg disse klokkeknottene på bloggen min.


 Jeg fikk et tips fra Franciska med den utrolig vakre bloggen http://franciskasvakreverden.blogspot.com/  hun hadde sett dem hos Sanselig Interiør. Jeg sendte straks en e-post til dem, og fikk raskt en hyggelig melding tilbake. De førte disse knottene, men var for øyeblikket utsolgt. Hun skulle legge dem av til meg, når de kom inn igjen på lager. En måned senere var klokkeknottene mine. Jeg fikk en fantastisk service av Camilla hos Sanselig Interiør.

Jeg hadde en kjøpmannsdisk i oljet furu, fra midten av 90-tallet. Regner med at det er flere som har en sånn :) Den ble malt hvit.


Grunnen til at jeg skriver dette (nå en liten evighet etter) er at jeg fikk øye på helt like knotter på Bohus (jeg kan ikke se forskjell i allefall). Til en brøkdel av prisen :)


Så til alle dere som også likte de. Løp og kjøp :)

mandag 4. oktober 2010

Bilder fra et utstillingsvindu

Flere bilder fra London, snakk om kreativitet. Dette er bilder fra utstillingsvinduet til Harvey Nichols i forbindelse med London Fashion Week.

Utrolig hva man kan lage av blyanter...

eller av skruer, muttere og litt verktøy :)

Jeg ble så imponert. Det er litt av en jobb bak disse kunstverkene

Tenk om jeg kunne lage sofa av noen kladdebøker :)

Hva med en kjole av klesklyper ?

Eller et flygel av kasetter ?

Beklager kvaliteten på bildene, men de er tatt igjennom et vindu. Det ble litt mye gjennskinn, men synes det var så fantastisk hva disse designerene hadde fått til. Måtte bare vise det :)