♥ Velkommen til meg ♥

søndag 31. oktober 2010

Klokkeknotter igjen ...

For en tid tilbake etterlyste jeg disse klokkeknottene på bloggen min.


 Jeg fikk et tips fra Franciska med den utrolig vakre bloggen http://franciskasvakreverden.blogspot.com/  hun hadde sett dem hos Sanselig Interiør. Jeg sendte straks en e-post til dem, og fikk raskt en hyggelig melding tilbake. De førte disse knottene, men var for øyeblikket utsolgt. Hun skulle legge dem av til meg, når de kom inn igjen på lager. En måned senere var klokkeknottene mine. Jeg fikk en fantastisk service av Camilla hos Sanselig Interiør.

Jeg hadde en kjøpmannsdisk i oljet furu, fra midten av 90-tallet. Regner med at det er flere som har en sånn :) Den ble malt hvit.


Grunnen til at jeg skriver dette (nå en liten evighet etter) er at jeg fikk øye på helt like knotter på Bohus (jeg kan ikke se forskjell i allefall). Til en brøkdel av prisen :)


Så til alle dere som også likte de. Løp og kjøp :)

5 kommentarer:

 1. Kjempestilige knotter - vil ha, vil ha...

  Håper du har en fin søndagskveld. Selv sitter jeg og venter på at Broene i Madison County skal begynne - den aller flotteste filmen jeg vet om...

  Fin kveld videre og en flott kommende uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Åh vad fint det blev!!

  Ha en trevlig kommande vecka,

  Klem Jenny

  SvarSlett
 3. Disse var midt i blinken for meg, for jeg vil ha nye knotter på kjøkkenet. Der er skapdører og skuffer hvite, og jeg har vært på jakt etter noe helt spesielt.

  Tusen takk for tipseg.

  Klem

  SvarSlett
 4. Slike har jeg å, kjøpt på bohus ;)

  Klem

  SvarSlett
 5. De er så fine.
  Har lenge lurt på om jeg skal skifte til dem.
  Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem Mio

  SvarSlett